top of page
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Twitter Icon
Image by Mikhail Vasilyev

GUTAVET

Veterinarska ambulanta, sa  veterinarskom ordinacija, veterinarskom apotekom i pet šopom GUTA je osnovana u februaru 2005.godine, bavimo se preventivom i terapijom kućnih ljubimaca. Posedujemo laboratoriju, ultrazvuk, rendgen, hiruršku salu sa aparatom za inhalacionu anesteziju. Pored ovoga u okviru ambulante se nalazi pet-shop i salon za ulepšavanje pasa i mačaka. Od 2013.g. u mogućnosti smo da obezbedimo bolničko lečenje i čuvanje kućnih ljubimaca u našem novoizgrađenom objektu.

Vaš Veterinar

USLUGE

Naša veterinarska  usluga je bazirana na integrisanom holističkom pristupu pacijentu što omogućava  rano otkrivanje i sprečavanje mnogih bolesti. Posedujemo laboratoriju, ultrazvuk, rendgen, EKG aparat, hiruršku salu sa aparatom za inhalacionu anesteziju. Saznaj više USLUGE

Zakaži Onlajn / Book Online

Brzo i jednostavno u samo 3 koraka, svakog dana 24/7!

At a pet shop

PET SHOP ONLINE

U veterinarskoj ambulanti GUTA olakšavamo brigu o vašim ljubimcima. Naša onlajn prodavnica za kućne ljubimce nudi širok spektar proizvoda, a naš iskusni veterinarski tim je uvek spreman da pruži vrhunsku negu i savet. Bez obzira da li vam treba hrana, igračke ili medicinska nega, mi smo tu da to Vašem ljubimcu to obezbedimo.

Uvek nastojimo da sve što vam je potrebno obezbedimo na jednom mestu. Naša onlajn prodavnica ima sve što vam je potrebno da vaši krzneni i pernati prijatelji budu srećni i zdravi. A ako postoji nešto što nemamo, potrudićemo se da to pronađemo za Vas I Vašeg ljubimca po ceni koju možete da priuštite.

O NAMA

Veterinarska ambulanta i ordinacija GUTA je osnovana u februaru 2005.godine, bavimo se preventivom i terapijom kućnih ljubimaca. Posedujemo laboratoriju, ultrazvuk, rendgen, hiruršku salu sa aparatom za inhalacionu anesteziju. Pored ovoga u okviru ambulante se nalazi pet-shop i salon za ulepšavanje pasa i mačaka. Od 2013.g. u mogućnosti smo da obezbedimo bolničko lečenje i čuvanje kućnih ljubimaca u našem novoizgrađenom objektu.

IMG_20231221_133629_~2_exported_1360_1703171334199.jpg
Svi-ljubimci.webp

POSTANITE DEO NAŠEG ČOPORA

Prijavite se na našu e-mail listu i budie prvi koji ćete da saznate sve o našim aktivnostima, rasprodajama inovostima iz oblasti veterine i nege Vaših ljubimaca.

Hvala Vam što ste nam se pridružili!

bottom of page